Podgorica: Privedeno 45 osoba zbog napada na policajce i incidenata

Osam lica je uhapšeno zbog napada na policajce i kamenovanja policijaca. Ostali će biti prekršajno procesuirani zbog izazivanja incidenta na području Glavnog grada. Policija je sinoć u Zeti privela deset lica koja su se okupljala i spremali se na izazivanje nereda. Kod jednog od privedenih lica policija je pronašla takozvanu fantomku, palicu i sredstvo komunikaciji a prema ovom licu se preduzimaju policijske aktivnosti”, piše u saopštenju UP

Foto: Fokuspress

Podgorička policija privela je sinoć 45 osoba zbog napada na policijske službenike i incidenata koji su se desili 29. decembra.

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da je policija sinoć, spovodeći preventivne aktivnosti u svim dijelovim grada, privela 35 osoba zbog napada na policijske službenike i zbog incidenata koji su izazvani 29. decembra.  

“Osam lica je uhapšeno zbog napada na policajce i kamenovanja policijaca. Ostali će biti prekršajno procesuirani zbog izazivanja incidenta na području Glavnog grada. Policija je sinoć u Zeti privela deset lica koja su se okupljala i spremali se na izazivanje nereda. Kod jednog od privedenih lica policija je pronašla takozvanu fantomku, palicu i sredstvo komunikaciji a prema ovom licu se preduzimaju policijske aktivnosti”, piše u saopštenju UP.

Dodaje se da je procesuirano 27 osoba zbog krivičnih djela i prekršaja počinjenih na teritoriji Crne Gore zbog incidenata koji su se dešavali prethodnih dana.

Iz UP su kazali da će policija tokom novogodišnjih praznika nastaviti sa preventivnim djelovanjem u svim dijelovima Glavnog grada sa ciljem održavanja stabilnog javnog reda i mira.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!