Intimna ispovijest Ane Brnabić: Beba je Milici i meni u potpunosti promijenila život

Sve se promijenilo, sve je drugačije. To je najveća radost koja mi se u životu dogodila”, ističe u intervjuu za “Kurir” premijerka Brnabić o dolasku bebe u zajednički dom u kome živi s partnerkom

 

MIlicia Đurđić i Ana Brnabić (Foto: Printscreen)

Premijerka Srbije Ana Brnabić ističe da je njenoj partnerki MIlici Đurđić i njoj dolazak bebe u potpunosti promijenio život, kao i da će Novu godinu dočekati upravo sa njih dvoje.

“Sve se promijenilo, sve je drugačije. To je najveća radost koja mi se u životu dogodila”, ističe u intervjuu za “Kurir” premijerka Brnabić o dolasku bebe u zajednički dom u kome živi s partnerkom.

Raduje se novogodišnjoj noći, jer će, kako kaže, provesti sa porodicom.

“Biću kod kuće. Ovo je Igorova prva Nova godina, imamo jelku i poklone i beskrajno se radujem tome da budemo svi zajedno”, rekla je premijerka.

Na pitanje koliko s partnerkom priča o politici, premijerka kaže da je Milica njen najveći kritičar.

“Ona je moj najžešći kritičar. Vrlo je iskrena i direktna, što meni pomaže da ostanem sa obje noge na zemlji. Nedostaje joj naš raniji život i ja sam joj neizmjerno zahvalna na svoj ličnoj žrtvi koju je podnijela otkada sam ušla u politiku, zbog čega smo izgubili ogroman dio naše privatnosti”, ističe ona.

Kako navodi, slobodno vrijeme gotovo da uopšte nema, a kada ga nađe uglavnom je sa porodicom i prijateljima, prenosi “Blic”.

“Ovaj posao zahtijeva pažnju i pozornost u svakom trenutku. Kada legnem da spavam, a napolju je pljusak, razmišljam da li će negdje biti poplave. Kada nema snijega u vrijeme kada uobičajeno treba da ga ima, zovem ministra Nedimovića da ga pitam kako nam to utiče na poljoprivredu. A kada i imam slobodno vrijeme, tu je predsjednik koji radi. Jednom me je pozvao u pola sedam ujutro za 1. maj da me pita zašto uvozimo maline kad su naše bolje i da li smo dobili podatke za rast u aprilu. To malo slobodnog vremena koje nađem provodim s porodicom i prijateljima”, kaže Brnabić.

Njene upečatljive odjevne kombinacije nerijetko su tema javnosti, a sada objašnjava kakav je njen stil oblačenja.

“Najviše bih voljela da stalno mogu da budem u košulji ili majici i farmerkama. Nažalost, moram da se prilagodim zahtjevima ovog posla, a to i radim na neki svoj način”, rekla je premijerka.

Nakon što je promijenila frizuru nerijetko se u javnosti moglo čuti kako premijerka podsjeća na fudbalera Marka Pantelić. Brnabić kaže da je on samo jedan od ličnosti sa kim su je poredili, kao i da nema problem sa tim.

“E, sa kime me sve porede i kako me sve zovu, o tome mogu mali esej da napišem. Ali to je sve u redu, ide u rok službe. Kao što je sto puta predsjednik Vučić rekao (još jedna stvar koju sam od njega naučila): nisam ovdje da bi me ljudi voljeli, nego da nešto uradim za svoju zemlju. Marka Pantelića sam upoznala u posjeti Luksemburgu ove godine i srela se s njim baš prošle nedjelje na proslavi 100 godina FSS. Ne znamo se dobro, ali mi djeluje kao super čovjek”, zaključuje premijerka.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!