Desetine hiljada građana i turista dočekalo Novu godinu u Budvi uz pjesme Zdravka Čolića (VIDEO)

Budva se prepoznaje po Novoj godini u našem regionu, kazala je Maja Lješević, direktorica TO Budva

Foto: Prinrscreen

Desetine hiljada građana Crne Gore i turista dočekalo je Novu godinu ispred zidina Starog grada u Budvi, uz hitove najveće regionalne muzičke zvijezde Zdravka Čolića.

“Budva se prepoznaje po Novoj godini u našem regionu”, kazala je Maja Lješević, direktorica TO Budva.

Ona je istakla da je Budva pokazala i ove godine, kao i prethodnih dvadeset, da je centar zbivanja i dobrih vibracija kada je Nova godina u pitanju.

Program je počeo u 21 sat nastupom grupe The Grupa, zatim su posjetioci imali priliku da uzivaju u pjesmama Nevene Božović.

“Svaki put koristim priliku da se zahvalim gradu i, naravno, TO, što su me odabrali kao jednu od najmlađih učesnika Novogodišnjeg programa”, istakla je Božović.

Predsjednik Opštine Marko Carević kazao je da je Budva ove godine oborila sve rekorde. On je izrazio zadovoljstvo organizacijom dočeka, koji je protekao bez problema, prenosi rtcg.me.

Turistička organizacija Opštine Budva za prvi dan 2020. godine organizovala je, sada već tradicionalno, klasični koncert Mediteranskog revijalnog orkestra.

Od 21 sat nastupiće Klapa iz Podgorice, zatim Hari Mata Hari, a za kraj reprize Nove godine nastupiće Svetlana Ceca Ražnatović.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!