Poslanici DF-a Milun Zogović, Andrija Mandić i Milan Knežević u pritvorskim prostorijama Centra bezbjednosti

Pored njih sinoć su uhapšeni i poslanici DF Slaven Radunović, Milutin Đukanović, Branko Radulović, Nebojša Medojević, Strahinja Bulajić, Budimir Aleksić, Marina Jočić, Branka Bošnjak, Predrag Bulatović, Ljiljana Đurašković, Aleksandra Vujičić, Veljko Vasiljević i Jovan Vučurović. Među privedenima su bili i Mihailo Čađenović, Zoran Bulatović, Koča Đurišić, Dejan Gojković i Dušan Knežević

Sinoć u Skupštini (Foto: Printscreen – Facebook – Marina Jočić)

Poslanici Demokratskog fronta (DF) Milun Zogović, Andrija Mandić i Milan Knežević zadržani su u policiji.

Po ocjeni tužilaštva, Zogović je osumnjičen za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a Mandić i Knežević za sprječavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, prenose “Vijesti”.

Svoj troijici se na teret stavlja da su napali odnosno sprječavali da radi Ivana Brajovića.

Njih trojica su u pritvorskim prostorijama podgoričkog Centra bezbjednosti.

Njih trojica i uhapšeni su sinoć nakon incidenta u Skupštini napravljenog nakon glasanja o Predlogu zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Pored njih sinoć su uhapšeni i poslanici DF Slaven Radunović, Milutin Đukanović, Branko Radulović, Nebojša Medojević, Strahinja Bulajić, Budimir Aleksić, Marina Jočić, Branka Bošnjak, Predrag Bulatović, Ljiljana Đurašković, Aleksandra Vujičić, Veljko Vasiljević i Jovan Vučurović. Među privedenima su bili i Mihailo Čađenović, Zoran Bulatović, Koča Đurišić, Dejan Gojković i Dušan Knežević.

Predsjednik Savjeta za građansku kontrolu rada policije Aleksandar Saša Zeković kazao je “Vijestima” da za ostala privedena lica nema elemenata bića krivičnog djela i da su pušteni kući nakon uzimanja izjave.

Sud za prekršaje ocijeniće da li su poslanici DF Marina Jočić, Nebojša Medojević i Branko Radulović počinili neki prekršaj u plenarnoj sali Skupštine.

“Sva ostala lica nakon uzimanja izjava, njih 19, pušteno je kući”, rekli su iz Savjeta.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!