Završena manifestacija “Novogodišnji turnir – Opština Plav 2019”

Opština Plav, SMŠ „Bećo Bašić“, OŠ „Hajro Šahmanović“ i OŠ „Petar Dedović“ Murino organizovali su drugi turnir za učenike tih škola, u saradnji sa OKK Balkanski ris Plav. Učesnici su se takmičili u malom fudbalu, rukometu i košarci

Foto: Opština Plav

Pobjednik turnira u malom fudbalu za osnovce u manifestaciji “Novogodišnji turnir – Opština Plav 2019” je odjeljenje IX-2, a za srednjoškolce ekipa Stari most.

Pobjednik turnira u rukometu je ekipa Zvjezdica, dok je prvo mjesto u košarci, u kategoriji osnovaca osvojila ekipa Riseva, a u kategoriji srednjoškolaca prvo mjesto je pripalo ekipi Skić Gang”.

Foto: Opština Plav

Opština Plav, SMŠ „Bećo Bašić“, OŠ „Hajro Šahmanović“ i OŠ „Petar Dedović“ Murino organizovali su drugi turnir za učenike tih škola, u saradnji sa OKK Balkanski ris Plav. Učesnici su se takmičili u malom fudbalu, rukometu i košarci.

Sportska manifestacija je počela dana sedmog, a završena 14. decembra, kada su odigrani polufinalni i finalni mečevi u svim kategorijama, saopšteno je iz Opštine Plav.

Nagrade pobjednicima uručili su članovi predstavnika organizatora turnira. Istakli su da je manifestacija protekla u sportskom duhu i da djeca kroz sport razvijaju samostalnost, lakše sklapaju prijateljstva i razvijaju samopouzdanje, kao i da je cilj manifestacije u potpunosti postignut.

Na turniru je učestvovalo oko 300 takmičara.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!