Bijelo Polje ima perspektivu u zimskom turizmu

Ko jednom dođe, pogleda i uživa u ovim ljepotama sigurno će se vratiti ponovo kako ljeti, tako izimi. Agencija Trip travel, koja je specijalizovana za incoming, dovođenje turista sa Bliskog istoka, definitivno ima jednu novu destinaciju da uvrsti u svoj program. Pored Žabljaka i Nacionalnog parka ‘Prokletije’, to je definitivno Bjelasica, jedna od budućih nezaobilaznih destinacija kad je u pitanju Trip travel i naši gosti, kazao je Zekić

Foto: NVO Multimedijal Montenegro

Bjelasica će nesumnjivo doprinijeti da Bijelo Polje zauzme svoje mjesto kao regionalni turistički grad na sjeveru Crne Gore. Uz Cmiljaču, Đjalovića klisuru, grad koji se nalazi u centru tri nacionalna parka obogatiće turističku ponudu i imaćemo priliku da goste u Bijelom Polju zadržimo i do pet noćenja, sa potpuno ispunjenim boravkom, kazao je Direktor turističke agencije TripTravel, Admir Zekić.

Zekić je to kazao na promotivno – turističkom događaju koji je, u organizaciji NVO Multimedijal Montenegro, organizovan na bjelopoljskoj strani Bjelasice, kod budućeg Ski centra.

“Ko jednom dođe, pogleda i uživa u ovim ljepotama sigurno će se vratiti ponovo kako ljeti, tako izimi. Agencija Trip travel, koja je specijalizovana za incoming, dovođenje turista sa Bliskog istoka, definitivno ima jednu novu destinaciju da uvrsti u svoj program. Pored Žabljaka i Nacionalnog parka ‘Prokletije’, to je definitivno Bjelasica, jedna od budućih nezaobilaznih destinacija kad je u pitanju Trip travel i naši gosti”, kazao je Zekić.

Foto: NVO Multimedijal Montenegro

Prema njegovim riječima, Bijelo Polje, grad na tromeđi tri nacionalna parka, može očekivati blistavu budućnost kada je turizam u pitanju.

Promotivno-turistički događaj je okupio predstavnike medija, ljubitelje ekstremnih sportova i članove off road tima Bijelo Polje.

“Prije 11 godina smo organizovali promotivni ski spust niz najpoznatije bjelopoljsko brdo, Obrov. Nakon toga, 2014. smo organizovali sličan događaj na bjelopoljskoj strani Bjelasice, kada se tek govorilo o ski centru. Od tada imam želju da organizujem sličan događaj kako bi opet, poslije pet godina, promovisali našu stranu ove prelijepe planine. 

Foto: NVO Multimedijal Montenegro

Cilj je promocija bjelopoljske strane Bijelasice. Danas smo snow boarder Enes Zoronjić, predstavnik Ski kluba Jedinstvo Suad Sutko Gušmirović, turistički vodič Dimitrije Dulović i ja na simboličan način otvorili ski sezonu za 2020. godinu na bjelopoljskoj strani Bjelasice. Zahvaljujem se članovima off road tima Bijelo Polje, Eminu Hodžiću, Draganu Nedoviću, Mašanu Radoviću, Sretu Konataru, Safetu Mušoviću, Miljanu Obradoviću, Drašku Vukoviću, Luki Božoviću i Bogdanu Nedoviću koji su nas svojim specijalizovanim terenskim vozilima prevezli, s obzirom na to da put do vrha planine nije bio prohodan”, rekao je predsjednik NVO Multimedijal Montenegro, Željko Đukić.

Đukić vjeruje da će Zekić svojim turističkim aranžmanima dovesti nove klijente u bjelopoljski kraj.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!