Igalo: Policajac preminuo nakon ranjavanja, uhapšeno troje državljana Kosova

Kako se sumnja, njega je iz vatrenog oružja, sa zadnjeg sjedišta policijskog automobila, ranio jedan od troje kosovskih državljana koji su privođeni jer nisu posjedovali identifikaciona dokumenta. Nakon ranjavanja policajca kosovski državljani su pobjegli, ali su oko 17 sati uhapšeni u Sutorinskom polju. Kada ih je policija pronašla i opkolila osumnjičeni za ranjavanje policajca ponovo je potegao pištolj. Ranjen je u ruku u razmjeni vatre

Službenik granične policije M. L. preminuo je od posljedica ranjavanja nakon pucnjave koja se dogodila u centru Igala danas oko 14 časova. On je podlegao povredama nakon što je operisan u risanskoj bolnici, saopšteno je “Vijestima” iz vrha Uprave policije.

Kako se sumnja, njega je iz vatrenog oružja, sa zadnjeg sjedišta policijskog automobila, ranio jedan od troje kosovskih državljana koji su privođeni jer nisu posjedovali identifikaciona dokumenta. 

Nakon ranjavanja policajca kosovski državljani su pobjegli, ali su oko 17 sati uhapšeni u Sutorinskom polju.

Kada ih je policija pronašla i opkolila osumnjičeni za ranjavanje policajca ponovo je potegao pištolj. Ranjen je u ruku u razmjeni vatre.

Inspektori su tada uhapsili njega, još jednog muškarca i žensku osobu koja je sa njima bila u društvu.

Iz Uprave policije kazali su da rade na identifikaciji troje uhapšenih.

Ranije danas iz te institucije zvanično su saopštili da je njihov kolega ranjen.

“Danas je u Igalu došlo do upotrebe vatrenog oružja na štetu policijskog službenika Sektora granične policije M. L. Prilikom radnje privođenja tri lica koja su u mjestu Sutorina zatečena bez ličnih dokumenata od strane službenika granične policije jedno od kontrolisanih lica je upotrebom vatrenog oružja nanijelo policijskom službeniku M. L. povrede opasne po život. Oni su se nakon događaja dali u bjekstvo”, saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!