„Dani dijaspore – iseljenika“ dogodine u Bijelom Polju

Dogovoreno je da manifestacija bude održana 31. jula naredne godine

Četvrta po redu manifestacija „Dani dijaspore – iseljenika“ sljedeće godine biće organizovana u Bijelom Polju.

To je odlučeno na sastanku direktora Uprave za dijasporu, mr Predraga Mitrovića, sa predsjednikom Opštine Bijelo Polje Petrom Smolovićem.

Dogovoreno je da manifestacija bude održana 31. jula naredne godine.

Foto: Uprava za dijasporu

“Cijeneći broj i doprinos naših iseljenika koji potiču iz Bijelog Polja i okoline, Mitrović je izrazio namjeru i želju Uprave za dijasporu da se naredna, četvrta po redu, manifestacija ‘Dani dijaspore – iseljenika’ organizuje u Bijelom Polju. Mitrović je informisao Smolovića o važnosti i kompleksnosti organizacije ovakve manifestacije koja je veoma značajna kako za dijasporu, tako i za samu Crnu Goru, te prenio iskustva sa prethodnih manifestacija koje su održane u Petnjici, Gusinju i Baru. Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović sa zadovoljstvom je prihvatio predlog Uprave za dijasporu, ističući da Bijelo Polje ima brojnu dijasporu, kao i da Uprava za dijasporu može očekivati punu podršku Opštine u organizaciji ovog važnog događaja”, saopšteno je iz Uprave za dijasporu.

U narednom periodu biće nastavljena saradnja između Opštine Bijelo Polje i Uprave za dijasporu sa ciljem osmišljavanja i pripreme sveobuhvatnog programa predstojeće manifestacije.

Dogovoreno je da manifestacija bude održana 31. jula naredne godine.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!