Čitaoci “Gardijana” uvrstili Kolašin u najbolja manja skijališta u Evropi

Kolašin, u centralnoj Crnoj Gori, je najpotcjenjeniji planinski rezort u Evropi, navodi se u tekstu posvećenom manjim evropskim skijalištima, u kojem se ističe ukusna lokalna hrana i raznovrsnost smještaja u Kolašinu

Britanski “Gardijan” uvrstio je morački predio i Kolašin među deset najatraktivnijih lokacija za ljubitelje skijanja u Evropi, na osnovu preporuka svojih čitalaca.

“Kolašin, u centralnoj Crnoj Gori, je najpotcjenjeniji planinski rezort u Evropi”, navodi se u tekstu posvećenom manjim evropskim skijalištima, u kojem se ističe ukusna lokalna hrana i raznovrsnost smještaja u Kolašinu.

“Skijališta su udaljena sedam kilometara i može se doći autobusom do njih. Za zimski odmor bez gužvi i visokih cijena, zaista preporučujem ovu oblast”, navodi čitalac “Gardijana”, prenose “Vijesti”.

Premijer Duško Marković je poručio da Vlada cijeni kad se o Crnoj Gori na ovakav način piše u kredibilnim svjetskim glasilima.

“Potvrđuje se naše opredjeljenje da u Kolašinu i u drugim opštinama na sjeveru gradimo nove ski rizorte”, poručio je predsjednik Vlade.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Idi na VRH
error: Content is protected !!