Nakon sjajnog koncerta u Njujorku, Zdravko Čolić ekskluzivno za Fokus: Kad sretnete toliko prijatelja, zadovoljstvo je posebno

Divno je kada se, kao sinoć, u Njujorku okupimo poslije tri-četiri godine i sudionici smo Božije energije koja to zaokružuje. Tako da mi je posebno zadovoljstvo što smo imali lijepu organizaciju, divnu publiku i onda sam ja nekako uzvišen što smo imali tako lijepo veče”, rekao je Čola

Nakon što je u Melrose Ballroomu, u Njujorku, održao sjajan koncert, Zdravko Čolić ekskuzivno za Portal Revije Fokus kazao je da će najvjerovatnije do proljeća obožavatelje obradovati novim singlom.

“Sljedeće godine možda snimim i album”, kazao je Čola, koji se u Njujorku sastao sa dugogodišnjim prijateljima iz Crne Gore.

“Kad stretnete toliko dragih prijatelja koji prate vašu karijeru i ljude koji se na neki način vrate u prošlost i sve ono što radimo godinama, onda je zadovoljstvo posebno. Divno je kada se, kao sinoć, u Njujorku okupimo poslije tri-četiri godine i sudionici smo Božije energije koja to zaokružuje. Tako da mi je posebno zadovoljstvo što smo imali lijepu organizaciju, divnu publiku i onda sam ja nekako uzvišen što smo imali tako lijepo veče”, rekao je Čola.

Sa najvećom zvijezdom sa prostora bivše Jugoslavije sreli smo se u restoranu “Rocco Steakhouse” na Menhetnu, gdje su nas ugostili suvlasnici ovog prelijepog objekta Šućko Pjetrović i Džako Koljenović.

Čola, u društvu svojih prijatelja iz Njujorka i menadžera, još jednom je pokazao šta znači biti istinska zvijezda. Već prilikom dolaska u restoran, prišla mu je hostesa Milica, porijeklom iz Užica, koja ga je zamolila za zajedničku fotografiju. Nakon nje, prilazili su i drugi zaposleni, a Čola je bio više nego ljubazan sa svima.

Slijedilo je podsjećanje na doživljaje koje je imao sa Benijem Čekićem dok su svojevremeno šetali Amerikom…

Menadžeri Dragan Đuka, Mustafa MrkuIić i Nedžad Orahovac su bili više nego prezadovoljni kako je protekao nastup u Njujorku, a u prilog tome su svjedočile poruke koje su im pristizale gdje su oni srećnici koji su prisustvovali ovom spektaklu oduševljini bili.

Ko zna koliko bi druženje trajalo, da nije bilo avionskog leta koji je Čolu odveo do Detroita, gdje će nastupiti u petak veče. Nakon toga, slijedi nastup u Čikagu, gdje se očekuje posjeta nekoliko hiljada naših ljudi.

Na kraju nam je Čola kazao da ga publika u SAD može očekivati u proljeće naredne godine. On je iskoristio priliku da se zahvali svima koji su došli na njegove koncerte i koji su doprinijeli da spektakl bude još veći.

Sead Hodžić

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!