Teška saobraćajna nesreća blizu Sarajeva: Poginule dvije žene i beba

Kako piše Faktor.ba, do nesreće je došlo kada se putnički automobil “peugeot 307”, u kojem su se nalazile stradale osobe direktno sudario s kamionom

Ilustracija (Foto: Printscreen)

Dvije žene i beba stara četiri mjeseca poginule su u stravičnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17 Hadžići – Pazarić, u mjestu Zovik, nedaleko od Sarajeva.

Kako piše Faktor.ba, do nesreće je došlo kada se putnički automobil “peugeot 307”, u kojem su se nalazile stradale osobe direktno sudario s kamionom.

Prema riječima portparola MUP-a KS, vozaču kamiona je takođe ukazana ljekarska pomoć i on se nalazi na mjestu nesreće.

O uzrocima i okolnostima nesreće za sada nije mogao da govori.

Šta se tačno dogodilo biće poznato nakon uviđaja.

Ono što je vidljivo na mjestu događaja je da je putnički automobil prešao u lijevu traku i direktno se sudario sa kamionom koji je prevozio beton.

Jedan očevidac je za Faktor posvjedočio da je vozač kamiona dotrčao do unesrećenih, ali u tom momentu niko nije davao znakove života.

“Neki momci su već bili razvalili vrata automobila. Pokušali su da izvuku unesrećene. Na zadnjem sjedištu je bila beba. Međutim, niko nije pokazivao znakove života. Jedino što su mogli da urade je da čekaju dolazak policije i ljekara. Koliko sam vidio, u autu su bile i dvije žene”, rekao je očevidac za Faktor.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!