Beba pojela džoint, nisu mogli da je probude: Dijete završilo u bolnici, za sve kriv ujak iz Srbije

Nakon što su utvrdili da u bebinoj krvi ima tragova kanabisa ljekari su obavijestili policiju koja je pokrenula istragu protiv roditelja, koji su u čudu negirali da konzumiraju bilo kakvu drogu

Foto: Printscreen

Jednoipogodišnja beba čija je majka Srpkinja (31), a otac Egipćanin (38) završila je u milanskoj bolnici ’’Vittore Buzzi’’, gdje su ljekari, nakon detaljnih pretraga, utvrdili da je bebina krv pozitivna na kanabis.

Kako prenose italijanski mediji, roditelji su u nedjelju uveče pokušali da probude bebu koja je zapala u dobok san, ali pošto nije reagovala ni na povišen glas i maženje, oni su u panici pozvali Hitnu pomoć.

Nakon što su utvrdili da u bebinoj krvi ima tragova kanabisa ljekari su obavijestili policiju koja je pokrenula istragu protiv roditelja, koji su u čudu negirali da konzumiraju bilo kakvu drogu.

Tokom istrage utvrđeno je da je uspaničenim roditeljima koji žive u milanskoj četvrti San Siro u goste došao bebin ujak, odnosno brat bebine mame iz Srbije, za koga je utvrđeno da je posjedovao i konzumirao marihuanu u vidu džointa, piše “Blic”.

Policija i ljekari pretpostavljaju da je beba uzela malu količinu marihuane od nepažljivog ujaka i slučajno je progutala, tako da nadležni nisu pokrenuli nikakav postupak protiv roditelja, dok će ujak snositi zakonom predviđene sankcije.

U milanskoj bolnici kažu da se beba osjeća dobro, ali da će za svaki slučaj ostati još par dana u toj zdravstvenoj ustanovi na opservaciji.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!