“Euro Gusinje” nagrađuje najljepše dvorište, baštu i okućnicu u Gusinju

Udruženje je pozvalo građane Gusinja, vlasnike i korisnike individualnih objekata za stanovanje i kolektivno stambenih objekata da počnu sa pripremama i uređenjem svojih dvorišta, balkona i terasa, jer ih očekuju vrijedne nagrade: prva 300, druga 200 i treća nagrada 100 dolara

Humanitarno udruženje “Euro Gusinje” iz New Yorka raspisuje javni poziv za izbor najljepše uređenog dvorišta (okućnice, bašte, vrta), balkona i terase stambenih objekata u opštini Gusinje.

Udruženje je pozvalo građane Gusinja, vlasnike i korisnike individualnih objekata za stanovanje i kolektivno stambenih objekata da počnu sa pripremama i uređenjem svojih dvorišta, balkona i terasa, jer ih očekuju vrijedne nagrade: prva 300, druga 200 i treća nagrada 100 dolara.

Komisija sačinjena od članova Upravnog odbora Udruženja “Euro Gusinje” će u periodu od 29. jula do 1. avgusta 2019. pregledati objekte i doneti odluku o najlepšem/oj dvorištu-balkonu-terasi.

“Akcija će postati tradicionalna. Svake naredne godine, u toku ljeta, vrijedne domaćice u opštini Gusinje će imati prilike da pokažu svoje umjeće iz hortikulture, zašta će od ‘Euro Gusinja’ biti bogato nagrađene”, piše u saopštenju.

Medijski sponzori ove akcije su web magazini www.gusinje-plav.com i www.eurogusinje.org.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!