Poklon CKM-a za Dan nezavisnosti: Poslušajte pjesmu i pogledajte spot D-molla “21. maj”

Kao što smo već upoznali javnost, na konkursu za izbor pjesme posvećene 21. maju pobijedila je numera za koju je tekst napisao Milan Minjo Perić, a autor muzike je Mirsad Serhatlić. Aranžman je djelo poznatog crnogorkog aranžera Dejana Božovića, koji je dao svoj doprinos da pjesma bude drugačija od svih dosadašnjih, piše na Facebook stranici CKM-a

Foto: Printscreen

U čast decenije rada i skromnog doprinosa domovini, Crnogorska kulturna mreža (CKM) poklanja Crnoj Gori pjesmu koja nosi naziv najzačajnijeg datuma novije crnogorske istorije, 21. maj.

Pjesmu izvodi crnogorski ovogodišnji predstavnik na Eurosongu, grupa D-moll.

“Kao što smo već upoznali javnost, na konkursu za izbor pjesme posvećene 21. maju pobijedila je numera za koju je tekst napisao Milan Minjo Perić, a autor muzike je Mirsad Serhatlić. Aranžman je djelo poznatog crnogorkog aranžera Dejana Božovića, koji je dao svoj doprinos da pjesma bude drugačija od svih dosadašnjih”, piše na Facebook stranici CKM-a.

Crnogorska kulturna mreža se zahvaljuje RTCG na podršci u snimanju spota, PAM-u, portalu CDM i Prvoj Banki Crne Gore koji su podržali projekat.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!