Premijerka Srbije Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić uskoro postaju roditelji

Kako saznaje magazin “Gloria”, vantjelesnoj oplodnji podvrgla se Milica Đurđić, koja se zbog drugog stanja već nekoliko mjeseci ne pojavljuje sa Anom Brnabić u javnosti, a kako je magazinu “Gloria” rečeno u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, gdje je zaposlena, otišla je na trudničko bolovanje

Foto: YouTube/Printscreen

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić (43) i njena nekoliko godina mlađa partnerka, doktorka Milica Đurđić, uskoro postaju roditelji.

Kako saznaje magazin “Gloria”, vantjelesnoj oplodnji podvrgla se Milica Đurđić, koja se zbog drugog stanja već nekoliko mjeseci ne pojavljuje sa Anom Brnabić u javnosti, a kako je magazinu “Gloria” rečeno u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, gdje je zaposlena, otišla je na trudničko bolovanje.

“Premijerka i dalje ostaje pri stavu da ne priča javno o privatnim stvarima. U svakom slučaju hvala na lijepim željama”, rekli su za “Gloriu” u Aninom kabinetu kada su pozvali da čestitaju premijerki i njenoj partnerki, prenosi “Blic”.

Takođe, u skladu sa stavom svoje šefice, nisu mogli da otkriju kog će pola biti beba, objašnjava “Gloria”.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH