Ministri Nuhodžić i Hrapović u Albaniji: Crna Gora spremna za svaki vid pomoći komšijama i prijateljima

Ja sam tu da u ime Vlade Crne Gore, zajedno sa ministrom Hrapovićem, pošaljem narodu Albanije da je Crna Gora, kao dobar komšija i prijatelj, spremna da iskaže punu solidarnost sa ovom situacijom u pruži pomoć u saniranju njenih posljedica, rekao je ministar Nuhodžić albanskom kolegi Sanderu Lješaju, izrazivši saučešće porodicama postradalih

Foto: GOV.ME

Ministri unutrašnjih poslova i zdravlja, Mevludin Nuhodžić i Kenan Hrapović, obišli su danas Drač, kao i područje Albanije koje je prošle noći pogođeno katastrofalnim zemljotresom i tom prilikom su izrazili solidarnost Vlade Crne Gore i spremnost za pružanje svake vrste pomoći za sanaciju posljednica zemljotresa, saopšteno je iz Vlade.

„Ja sam tu da u ime Vlade Crne Gore, zajedno sa ministrom Hrapovićem, pošaljem narodu Albanije da je Crna Gora, kao dobar komšija i prijatelj, spremna da iskaže punu solidarnost sa ovom situacijom u pruži pomoć u saniranju njenih posljedica“, rekao je ministar Nuhodžić albanskom kolegi Sanderu Lješaju, izrazivši saučešće porodicama postradalih.

Foto: GOV.ME

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore je podsjetio na razorni zemljotres koji je 15. aprila 1979. godine pogodio našu zemlju.

„Taj zemljotres je potvrdio i solidarnost građana bivše Jugoslavije, a i šire. Zato i mi danas želimo da vama iskažemo punu solidarnost i spremnost Vlade Crne Gore da učestvuje u saniranju posljedica“, rekao je ministar Nuhodžić.

Ministar Lješaj se zahvalio našoj zemlji na ponuđenoj pomoći.

Nadležne službe Crne Gore i Republike Albanije u kontaktu su kako bi pomoć naše zemlje bila što prije upućena u područje pogođeno zemljotresom.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!