Cijela Amerika odahnula: Pronađena mala Džejmi kojoj su ubijeni roditelji – pritrčala ženi na ulici i zatražila da pozove policiju (VIDEO)

Neimenovana učiteljica iz Gordona šetala je juče psa kad joj je prišla mršava raščupana djevojčica u prevelikim cipelama i zamolila je da joj pomogne. “Ja sam Džejmi Glos! Molim vas, zovite policiju”, preklinjalo je dijete. Izbezumljena žena ju je prepoznala čim ju je vidjela, jer je cijela Amerika traži tri meseca, pa ju je uhvatila za ruku i otrčale su do prve kuće, odakle su pozvale policiju. Uznemireno dijete odbilo je hranu i vodu, ali zato je zagrlila porodičnog psa

Džejmi Klos (Foto: Twitter)

Džejmi Klos (13) pronađena je na ulici Gordona, u američkoj saveznoj državi Viskonskin, pošto je prije tri mjeseca bez traga nestala u noći kad su joj roditelji, Džejms i Denis Klos, nasmrt upucani u porodičnoj kući u susjednom Baronu.

Neimenovana učiteljica iz Gordona šetala je juče psa kad joj je prišla mršava raščupana djevojčica u prevelikim cipelama i zamolila je da joj pomogne.

“Ja sam Džejmi Glos! Molim vas, zovite policiju”, preklinjalo je dijete. 

Izbezumljena žena ju je prepoznala čim ju je vidjela, jer je cijela Amerika traži tri meseca, pa ju je uhvatila za ruku i otrčale su do prve kuće, odakle su pozvale policiju. Uznemireno dijete odbilo je hranu i vodu, ali zato je zagrlila porodičnog psa, prenosi “Kurir”.

“Još mi se čini da budan sanjam. Kao da sam vidio duha”, kaže Piter Kasinskas, čija je supruga primila u kuću komšinicu i malu Džejmi.

Desetak minuta kasnije uhapšen je osumnjičeni za njenu otmicu. Vlasti ćute, ali moguće je da je on i ubio Klosove.

Džejmina porodica je odahnula.

“O, Gospode”, plakala je njena tetka Sju Alard uživo u programu jedne TV stanice. “Baš sam čula neke glasine i molila se da ne budu istinite… Ne mogu da vjerujem”.

Džejmina rođaka Sira Klos dala je sebi oduška na Facebooku.

“Živa je i na putu kući. Iz sveg srca zahvaljujem vam svima na pomoći! Nikad neću moći da se odužim nikom od vas ko je postovao i dijelio (objave) i doprinio potrazi za mojom rođakom Džejmi Klos! Mnogo vam hvala svima! Sve vas volim”, napisala je ona.

Džejmi je nestala 15. oktobra, a njeni roditelji, Džejms i Denis, pronađeni su mrtvi u njihovom domu blizu mesta Barona, gradića od 3.300 stanovnika. Policiju je posle ubistva neko pozvao i ćutao, ali u pozadini se čulo vikanje.

Kad su policajci pozvali, uključila se automatska sekretarica. Dok su stigli na lice mjesta, sve je bilo gotovo i zatekli su dva krvava tijela.

Vjeruje se da je Džejmi bila kod kuće u vrijeme ubistva, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa. Malena je sad u bolnici, a vjeruje se da će njena priča popuniti prazna mjesta u slagalici ove tragedije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!