Esko Halilović predsjednik UO ZK „Bihor“

Na mjestu blagajnika biće Sead Agović, a sekretara Hamdija M. Rastoder. Finansijsku komisiju činiće Harun Halilović, predsjednik, i članovi Sabrija Ramdedović i Zeno Ćeman

U narednoj godini na mjestu predsjednika Upravnog odbora ZK „Bihor“ biće dipl. ing agronomije Esko Halilović, potpredsjednik Nuradin Nino Muhović, sekretar Hamdija M. Rastoder, predsjednik skupštine Raif Adrović, a predsjednik savjeta ostaje Hamid Rastoder Savinoborski.

Na mjestu blagajnika biće Sead Agović, a sekretara Hamdija M. Rastoder. Finansijsku komisiju činiće Harun Halilović, predsjednik, i članovi Sabrija Ramdedović i Zeno Ćeman.

To je odlučeno na desetoj redovnoj izbornoj skupštini ZK „Bihor“, koja je održana u Rumelanžu.

U novi odbor ušli su članovi Esko Halilović, Jasmin Miko Šabotić, Remzija Hajdarpašić, Hamdija Rastoder, Edin Latić, Sead Agović, Alija Skenderović, Sabit Šabotić, Ernad Ero Muhović, Elvir Ramdedović, Zeljo Murić, Nuradin Nino Muhović, Tufo Čivović, Hamid Rastoder i Raif Adrović koji, kao predsjednik skupštine, direktno ulazi u odbor sa stopostotnim brojem glasova.

Novoizabrani predsjednik se zahvalio na povjerenju i obećao da će se maksimalno truditi da ga opravda.

“Uradićemo sve da intenziviramo saradnju sa opštinom Rumelanž i njenim institucijama. Trudićemo se da, kao i do sada, budemo primjer dobre organizovanost i rada. Nećemo zaboraviti našu opštinu Petnjica, niti državu iz koje dolazi većina nas, Crnu Goru”, rekao je Esko Halilović.

ZK “Bihor” je vjerovatno udruženje sa najbrojnijim članstvom u cijeloj dijaspori. Većinsko članstvo je iz Crne Gore, sa područja opština Petnjica i Bijelo Polje, a jedan broj članova je iz drugih opština Crne Gore, kao i iz drugih država sa Balkana. Udruženje ima i i nekoliko luksemburških građana.

Faiz Softic

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!