Konzulat Crne Gore i Montenegro golf klub doniraju Rožajama oftalmološke aparate vrijedne 2.200 dolara

Dobrotvori bi trebalo krajem decembra da očnoj ordinaciji uruče indirektni oftalmoskop i egzoftalmometar, koji će služiti u svakodnevnoj oftalmološkoj praksi

Konzulat Crne Gore u Njujorku i Montenegro golf klub doniraće dva vrijedna medicinska aparata očnoj ordinaciji u rožajskom Domu zdravlja vrijadna 2.200 dolara.

Dobrotvori bi trebalo krajem decembra da očnoj ordinaciji uruče indirektni oftalmoskop i egzoftalmometar, koji će služiti u svakodnevnoj oftalmološkoj praksi.

Specijalista oftalmolog, dr Samir Markišić, istakao je da je riječ o humanom gestu za koji posebnu zahvalnost upućuje Ramadanu Ibriću, Abedinu Kandiću, Nikoli Lukoliću i drugim članovima Montenegro golf kluba u Njujorku. On je posebnu zahvalnost uputio diplomatama Crne Gore u Njujorku, Željku Stamatoviću i konzulu Ameru Cikotiću.

“Radujemo se ovoj vrijednoj donaciji jer je riječ o savremenim medicinskim aparatima za dijagnostiku i liječenje. Ovim aparaturom ćemo obezbijediti kvalitetniju zdravstvenu zaštitu naših pacijenata na čemu smo jako zahvalni donatorima”, kazao je Markišić, prenosi rtcg.me.

To nije jedina donacija koju su predstavnici Konzulata Crne Gore u Njujorku u saradnji sa Montenegro golf klubom obezbijedili svom zavičaju.

Oni su u septembru obezbijedili značajna novčana sredstva koja su, osim bolnici u Brezoviku, podijelili i Dječjoj bolnici u Beranama, Dječjem domu “Bijela”, kao i centrima za brigu o djeci sa posebnim potrebama u Plavu, Beranama i Ulcinju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!