Američki grad proslavio Božić zbog bolesnog dječaka koji ga možda neće dočekati (VIDEO)

Moj sin obožava Božić. Čitav život trpi rak i lijekove i htjela sam da doživi posljednji Božić. Zato smo krajem septembra kuću pretvorili u zimsku čaroliju. Stavili smo ukrase, znak za Sjeverni pol i natpis “Srećan Božić, hrabri Keith”, ispričala je Keithova majka Taylore

Foto: YouTube

Dvanaestogodišnji Keith Burkett iz gradića Stow u američkoj saveznoj državi Ohio boluje od rijetkog oblika raka zbog kojeg ljekari strahuju da neće dočekati Božić.

Međutim, njegovi sugrađani pobrinuli su se da to ne bude tako.

Odlučili su da Božić proslave dva mjeseca ranije, kako bi maleni Keith ipak doživio božićno jutro. Okitili su kuće, pjevali božićne pjesme, obukli se kao Djeda Mrazevi i vilenjaci i malenom Keithu priredili Božić iz snova, piše SWNS, prenosi Index.hr.

Keith se na svoj Božić provozao i u vatrogasnom kamionu, uživao u božićnoj paradi u kojoj je učestvovalo 100 automobila ukrašenih božićnim ukrasima i dobio i medalju za hrabrost od gradonačelnika.

Keith je otkrio da mu se najviše svidjela vožnja s vatrogascima.

“Moj sin obožava Božić. Čitav život trpi rak i lijekove i htjela sam da doživi posljednji Božić. Zato smo krajem septembra kuću pretvorili u zimsku čaroliju. Stavili smo ukrase, znak za Sjeverni pol i natpis ‘Srećan Božić, hrabri Keith'”, ispričala je Keithova majka Taylore.

Ubrzo su se proslavi pridružile i komšile i u oktobru stvorile božićni duh koji je oduševio čitav svijet i veoma usrećio jednog dječaka.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!