Toni Cetinski pregazio čovjeka u Rovinju: Potresen sam, ovo mi je najgori dan u životu (VIDEO)

Prema medijskim navodima, pregaženi muškarac je navodno izašao iz kafića i ležao je na cesti u trenutku kada je Cetinski naišao automobilom. Na mjestu nesreće morali su da intervenišu i vatrogasci, koji su podigli automobil jer se stradalog muškarca nalazilo ispod njega. Ulica u kojoj se dogodila nesreća je jednosmjerna i vrlo uska, tako da je njom gotovo nemoguća brza vožnja

Foto: Printscreen

U jednosmjernoj ulici u Rovinju danas je poginuo muškarac, a policija još utvrđuje da je li smrt posljedica saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao poznati muzičar Toni Cetinski.

Kako piše Jutarnji.hr, rovinjska policija je oko 14 sati dobila dojavu da je u Pustoj ulici automobil marke “mercedes”, koji je vozio Cetinski (48), a koji je to potvrdio i medijima, udario u tijelo muškarca koji je ležao na cesti.

“Policija je osigurala mjesto događaja i uviđej je u toku. Nakon toga će biti jasnije je li muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći, ili je u pitanju nešto drugo”, rekla je portparolka Policijske uprave istarske, Nataša Vitasović.

“Učestvovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam da će policija to i potvrditi nakon uviđaja. Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može preživjeti”, kazao je šokirani Toni za portal 24sata.hr.

Na mjestu nesreće morali su da intervenišu i vatrogasci, koji su podigli automobil jer se stradalog muškarca nalazilo ispod njega.

Ulica u kojoj se dogodila nesreća je jednosmjerna i vrlo uska, tako da je njom gotovo nemoguća brza vožnja.

“Utvrđeno je da je poginula osoba i da je na licu mjesta preminula. Tijelo je prebačeno na odjeljenje patologije Pulske bolnice radi obdukcije, a vozilo će biti zadržano radi eventualnog vještačenja”, izjavio je zamjenik pulskog opštinskog državnog odvjetnika, Imanuel Basa.

Nije potvrdio je li nesrećni čovjek stajao ili ležao u trenutku kada se nesreća dogodila.

Prema medijskim navodima, pregaženi muškarac je navodno izašao iz kafića i ležao je na cesti u trenutku kada je Cetinski naišao automobilom.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!