Dnevni centar „Lipa“ Plav dobio vrijedne donacije

S otvaranjem ustanove stigla je vrijedna donacija – 1.000 dolara od Islamske zajednice i Kulturnog centra Plav-Gusinje u Njujorku, a uručio je Ragip Čekić

JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Lipa“ Plav, počeo je, nakon pauze, ponovo da radi. S otvaranjem ustanove stigla je vrijedna donacija – 1.000 dolara od Islamske zajednice i Kulturnog centra Plav-Gusinje u Njujorku, a uručio je Ragip Čekić.

Centar su posjetili i pomogli i Rafet Čekić i Džafer Reković.

Nova direktorica Jasna Kolašinac kazala je da se, zahvaljujući donacijama, obezbjeđuju kvalitetniji uslovi za boravak djece i omladine ometene u razvoju.

Istakla je značaj donacije i činjenicu da su ljudi voljni da pomognu rad centra kako novčanim, tako i drugim sredstvima.

“Lipa” za sada ima devet korisnika, a kako kaže Kolašinac, trudiće se da dobiju povjerenje građana kako bi svi, kojima su potrebne usluge centra, postali njegovi korisnici.

„U planu su mnoge aktivnosti koje će značajno uticati na kvalitet života naših korisnika. Stručni tim aktivno radi na poboljšanju i osvježenju programa. Želimo da sve ono što se do sada primjenjivalo, a u praksi pokazalo kao korisno, nastavimo, dok ćemo ono što mislimo da treba promijeniti popraviti na način za koji smatramo da će donijeti najbolje rezultate”, rekla je Kolašinac.

Selma Šarkinović

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!