Malea Emma (7) je američka senzacija, poklonio joj se i Ibra: Poslušajte kako pjeva američku himnu (VIDEO)

Djevojčica je u nedjelju ostvarila svoj najveći san i preko noći postala muzička senzacija – imala je čast da otpjeva američku himnu na stadionu StubHub Center u Los Angelesu prije utakmice kluba LA Galaxy, u kojemu trenutno igra i proslavljeni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović (36)

Foto: Printscreen

Malea Emma Tjandrawidjaja (7) počela je da pjeva prije nego što je prohodala, kažu njeni roditelji.

Djevojčica je u nedjelju ostvarila svoj najveći san i preko noći postala muzička senzacija – imala je čast da otpjeva američku himnu na stadionu StubHub Center u Los Angelesu prije utakmice kluba LA Galaxy, u kojemu trenutno igra i proslavljeni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović (36).

Foto: Printscreen

Sedmogodišnjakinja je nevjerovatno moćnim sopranom oduševila 25.000 gledalaca, a samo dva dana poslije broj njenih pratilaca na Instagramu porastao je na više od 24.000!

“Uvijek imam tremu prije nastupa. Srce počne jako da mi lupa, ali u nedjelju sam pomislila kako ništa ne može poći po zlu jer pjevam pjesmu koju Amerika baš jako voli”, rekla je talentovana Emma za ABC News.

Osim muzike i uzora Christine Aguilere (37), ona obožava glumu i plivanje, a svira i violinu i klavir, prenosi Slobodna-bosna.ba.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!