Tri ubistva u Crnoj Gori za jedan dan: Kotoranin ubio suprugu pa presudio sebi

Kotoranin Rade Nikolić (89) ubio je danas u kotorskom naselju Sveti Stasije svoju suprugu Milicu (84), a potom izvršio samoubistvo

Kotoranin Rade Nikolić (89) ubio je danas u kotorskom naselju Sveti Stasije svoju suprugu Milicu (84), a potom izvršio samoubistvo.

Policija je, kako navode “Vijesti“, na licu mjesta pronašla pištolj koji je, kako se sumnja, korišten prilikom izvršenja ubistva i samoubistva.

“U njihovom porodičnom stanu u naselju Sveti Stasije u Kotoru pronađena su beživotna tijela supružnika R. N. (89) i M. N. (84) iz Kotora, a dosadašnje aktivnosti koje je sproveo OB Kotor ukazuju na to da se radi o ubistvu i samoubistvu. Rođak supružnika je o pronalasku tijela Odjeljenje bezbjednosti Kotor obavijestio večeras oko 20:15 časova. Prikupljena saznanja i tragovi na licu mjesta ukazuju na to da je R. N. upotrebom vatrenog oružja, odnosno pištolja, lišio života suprugu M. N, te da je potom upotrebom pištolja izvršio samoubistvo”, saopštila je policija.

Kako se navodi, u konsultaciji sa nadležnim državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, slijedi preduzimanje daljih mjera i radnji radi utvrđivanja svih činjenica u ovom događaju.

To je treće ubistvo koje se u jednom danu desilo u Crnoj Gori. Uroš Jegdić ubio je jutros, u barskom naselju Šušanj, bračni par Dušana (64) i Bosiljku Kalezić (52).

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!