Priča koja tjera suze na oči: Nakon 40 godina pronašao svoju biološku majku (VIDEO)

Andrej je u Indoneziju došao sa suprugom, a pored majke upoznao je i starijeg brata i mlađu sestru. “Osjećaj je nevjerovatan”, kaže Andrej, dok njegova majka navodi da on liči na oca. “Bog je uslišio moju molitvu”, poručila je majka.

Andrej Kuik je nakon 40 godina pronašao svoju biološku majku.

BBC u priči o Andreju navodi da je on rođen u Indoneziji, a cio život je proveo u usvojiteljskoj porodici u Holandiji. Usvojen je kada je imao četiri mjeseca.

“Moji usvojitelji su mi uvijek govorili: ‘Ako želiš da se vratiši u svoju zemlju podržaćemo te’. Došao sam u Indoneziju prvi put 2013. i tada sam počeo da tražim svoje korjene”, kaže Andrej.

Iz dokumenta je saznao gdje žive njegovi biološki roditelji.

Prošle godine on je zatražio od fondacije “Moji korjeni”, da mu pomognu da pronađe bilošku porodicu. Njihov tim je dobio informacije o rođacima koji su nekada živjeli sa Andrejevim roditeljima. Na kraju, pomoću DNK testova, našli su Karini, njegovu biološku majku.

“Nikada nisam imala namjeru da dam svog sina, a kada se Andrej rodio njegov otac je htio da ga ostavi u bolnicu. Nakon sedam dana vratila sam se u bolnicu da vidim svoju bebu, ali mi nisu dali. Pitala sam muža zašto je to tako i posvađali smo se”, priča Karin.

Andrej je u Indoneziju došao sa suprugom, a pored majke upoznao je i starijeg brata i mlađu sestru.

“Osjećaj je nevjerovatan”, kaže Andrej, dok njegova majka navodi da on liči na oca.

“Bog je uslišio moju molitvu”, poručila je majka. 

Andrejev otac se godinama vodi kao nestao, a nije poznato kako je kao Andrej kao beba došao do Holandije, gdje je i usvojen, prenosi rtcg.me.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!