Darmanović posjetio Ambasadu SAD: Vjerujemo da ovaj tragičan događaj nije ugrozio osjećaj sigurnosti diplomatskih misija u Crnoj Gori

Darmanović je najoštrije osudio ovaj bezumni akt i naglasio da je Vlada preduzela sve mjere da istraži slučaj zajedno sa američkim prijateljima i zaštiti sva diplomatska predstavništva u zemlji

Foto: Ministarstvo vanjskih poslova

Ministar vanjskih poslova, prof. dr Srđan Darmanović, posjetio je danas Ambasadu Sjedinjenih Američkih Država gdje je razgovarao sa otpravnicom poslova u  Ambasadi SAD Džudi Kuo povodom jučerašnjeg incidenta u kojem je jedno lice poginulo aktivirajući eksplozivne naprave.

Nakon posjete, Darmanović je najoštrije osudio ovaj bezumni akt i naglasio da je Vlada preduzela sve mjere da istraži slučaj zajedno sa američkim prijateljima i zaštiti sva diplomatska predstavništva u zemlji.

„Crna Gora je dobar domaćin svojim gostima. Mi želimo da se oni osjećaju sigurno u našoj zemlji. Sjedinjene Američke Države su naš partner, saveznik i prijatelj. Vjerujemo da ovaj tragičan događaj nije ugrozio osjećaj sigurnosti diplomatskih misija u Crnoj Gori, jer Crna Gora jeste sigurna zemlja i to će ostati“, poručio je ministar, prenose “Vijesti”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!