Policija Kosova nudi 10.000 eura za informaciju o ubistvu Olivera Ivanovića

Policija Kosova poziva građane koji posjeduju infomacije u vezi sa tim slučajem da ih dostave na brojeve telefona 080019999 ili 192 i na imejl adresu info@kosovopolice.com

 

Foto: Printscreen

Policija Kosova nudi nagradu od 10.000 eura za relevantnu informaciju o ubistvu Olivera Ivanovića, javio je kosovski portal Koha.net.

Policija Kosova, piše u saopštenju za medije, radi na prikupljanju i analiziranju svih relevantnih dokaza i činjenica da bi što prije rasvijetlili taj slučaj i priveli počinioca/e tog kriminalnog djela.

“Za što hitniju identifikaciju počinioca ovog kriminalnog akta, policija traži pomoć građana i bilo koga ko može imati važne informacije za otkrivanje slučaja”, piše u saopštenju.

Policija Kosova poziva građane koji posjeduju infomacije da ih dostave na brojeve telefona 080019999 ili 192 i na imejl adresu info@kosovopolice.com.

“Pozivi na ove brojeve telefona su besplatni za sve građane i policija će striktno čuvati anonimnost i tajnost identiteta, sem ako ta lica dobrovoljno odluče da im se otkrije identitet”, saopštila je policija.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!