Policija Kosova nudi 10.000 eura za informaciju o ubistvu Olivera Ivanovića

Policija Kosova poziva građane koji posjeduju infomacije u vezi sa tim slučajem da ih dostave na brojeve telefona 080019999 ili 192 i na imejl adresu info@kosovopolice.com

 

Foto: Printscreen

Policija Kosova nudi nagradu od 10.000 eura za relevantnu informaciju o ubistvu Olivera Ivanovića, javio je kosovski portal Koha.net.

Policija Kosova, piše u saopštenju za medije, radi na prikupljanju i analiziranju svih relevantnih dokaza i činjenica da bi što prije rasvijetlili taj slučaj i priveli počinioca/e tog kriminalnog djela.

“Za što hitniju identifikaciju počinioca ovog kriminalnog akta, policija traži pomoć građana i bilo koga ko može imati važne informacije za otkrivanje slučaja”, piše u saopštenju.

Policija Kosova poziva građane koji posjeduju infomacije da ih dostave na brojeve telefona 080019999 ili 192 i na imejl adresu info@kosovopolice.com.

“Pozivi na ove brojeve telefona su besplatni za sve građane i policija će striktno čuvati anonimnost i tajnost identiteta, sem ako ta lica dobrovoljno odluče da im se otkrije identitet”, saopštila je policija.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH