Obdukcioni nalaz: Ivanović ubijen sa šest metaka iz “duge devetke”

“Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržala u tijelu. Povrede su u predjelu gonjeg dijela grudnog koša”, rekao je direktor Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici, Milan Ivanović

Foto: Printscreen

Obdukcioni nalaz je pokazao da je Oliver Ivanović ubijen sa šest metaka iz pištolja zastava M70A, poznatog kao “duga devetka”, navode iz KBC Kosovska Mitrovica.

“Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržala u tijelu. Povrede su u predjelu gonjeg dijela grudnog koša”, rekao je direktor Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici, Milan Ivanović.

Obdukcija je, rekao je on, trajala oko četiri sata, a hici su povredili vitalne organe Ivanovića, gornju aortu, šuplju venu i jetru, prenosi b92.net

Direktor bolnice je dodao da je tijelo ubijenog Ivanovića nakon obdukcije preuzela porodica.

Na čelu tima obducenata bila je obducentkinja Suzana Matejić sa Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, a prisustvovali su joj i predstavnici Euleksa i Instituta za sudsku medicinu iz Prištine.

Nakon obdukcije, tijelo ubijenog Ivanovića odnijeto je u njegov porodični dom, a u srijedu će biti transportovano za Beograd, gdje će biti sahranjen, na Novom groblju. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!