Skrivena kamera: Nisu odoljeli iskušenju da otvore tuđu torbu, a ono što je uslijedilo pamtiće do kraja života

Dva mladića su došla na ideju da krem pomiješaju sa tečnošću koja smrdi na ljudski izmet, od čijeg neprijatnog mirisa je jedan od njih čak zamalo povratio. Sve su lijepo upakovali, stavili u torbu koju je djevojka, njihova saučesnica, „povjeravala“ slučajnim prolaznicima na nekoliko minuta, ili na nju „zaboravljala“ tokom telefonskog razgovora. A onda…

Radoznalost je ubila mačku – kaže stara izreka.

One koji su nasjeli na skrivenu kameru koju je osmislila grupa pod nazivom Twinz radoznalost nije ubila, ali se sigurno više neće usuditi da otvaraju tuđe torbe.

Dva mladića su došla na ideju da krem pomiješaju sa tečnošću koja smrdi na ljudski izmet, od čijeg neprijatnog mirisa je jedan od njih čak zamalo povratio. Sve su lijepo upakovali, stavili u torbu koju je djevojka, njihova saučesnica, „povjeravala“ slučajnim prolaznicima na nekoliko minuta, ili na nju „zaboravljala“ tokom telefonskog razgovora.

A kada su je bahati prolaznici otvorili, ne bi li nešto pronašli i uzeli, dočekao ih je smrdljivi krem koji su dvojica momaka lansirala – pravo u njihova lica!

Ova urnebesna skrivena kamera nasmijaće vas do suza kada vidite kako su reagovali.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!