Đukanović bio u drugom autu, nije povrijeđen

U vozilu iz pratnje bili su policijski službenici Jovan Trebješanin i Dražen Živković koji su, kao i Vojislav Vujović, transportovani u Klinički centra radi pregleda. Vujović je navodno htio da pretekne vozilo iz pratnje

Foto: YouTube/Printscreen

U saobraćajnoj nezgodi na putu Podgorica – Cetinje, u mjestu Kokoti, učestvovalo vozilo iz pratnje predsjednika DPS-a i bivšeg premijera Mila Đukanovića i “VW Caddy” nikšićkih tablica, kojim je upravljao Vojislav Vujović (66).

U vozilu iz pratnje bili su policijski službenici Jovan Trebješanin i Dražen Živković koji su, kao i Vujović, transportovani u Klinički centra radi pregleda.

Đukanović nije povrijeđen u nezgodi, a nalazio se drugom vozilu, pišu “Vijesti”. On je večeras govorio na konferenciji jevrejskih zajednica jugoistočne Evrope u Budvi.

“Prema informacijama koje posjedujemo u ovom momentu, jedan policijski službenik je zadobio povredu kuka dok je drugi ugruvan. V. V. je takođe zadobio povrede, a prema informacijama koje u ovom momentu posjedujemo, u pitanju su lakše tjelesne povrede”, saopšteno je iz Uprave policije.

Đukanović u Budvi (Foto: Twitter) 

Vujović je navodno htio da pretekne vozilo iz pratnje.

“Civilno vozilo ‘VW Caddy’, nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V. V. je, prema preliminarnim saznanjima, vršilo radnju preticanja i ostvarilo je kontakt sa zadnjim vozilom iz pratnje bivšeg premijera koje je dolazilo iz suprotnog pravca, marke “Mercedes””, navodi se u saopštenju.

Na vozilu iz pratnje, kako je saopšteno iz policije, je nastala totalna šteta.

U vozilu iz pratnje Đukanovića su se, kako su “Vijestima” kazali vozači koji su bili u koloni, nalazili municija i suzavac.

Kazali su i da je nakon izbijanja vatre municija pucala. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!