Strašno nevrijeme u Novom Sadu: Topola pala na auto u pokretu, poginula žena, njen otac teško povrijeđen

Na ulazu u grad iz pravca Zrenjanina, kod Šangajske raskrsnice, drvo je palo na automobil, a vatrogasci su, prema riječima očevidaca, isjekli auto u kojem je jedna žena stradala

Foto: Printscreen

Jak pljusak i nevrijeme pogodili su danas Novi Sad, a u automobilu na koje je palo drvo poginula je žena srednjih godina koja je upravljala vozilom, javlja “Blic”.

Kako nezvanično saznaje taj list, do tragedije je došlo kada se uslajed nevremena stara topola polomila i pala na automobil “fiat” kojim je upravljala nesrećna žena Š. A. (43). Prema nezvičnim informacijama “Blica”, na mestu suvozača sjedio je njen otac S.S (83), koji je zadobio teške telesne povrede i trenutno je u Kliničkom centru Vojvodine.

“Blic” saznaje da je na ulazu u grad iz pravca Zrenjanina, kod Šangajske raskrsnice, drvo palo na automobil, a vatrogasci su, prema riječima očevidaca, isjekli auto u kojem je jedna žena stradala.

Kako je tom listu potvrđeno u Hitnoj pomoći, žena srednjih godina je poginula na licu mjesta i ljekari su mogli samo da konstatuju smrt. S. S. (83) je prevezen u Klinički centar Vojvodine u svjesnom stanju.

Saobraćaj iz pravca Begrada i Zrenjanina je blokiran, a uviđaj je u toku.

Kako je “Blicu” rečeno u Kliničkom centru Vojvodine, S. S. je trenutno na dijagnostici, a o njegovom stanju više će znati nešto kasnije.

Pravi haos nastao je u centru grada, a vetar je nosio suncobrane, stolice i stolove iz bašti kafića u Zmaj Jovinoj ulici.

Kako javljaju građani, na Detelinari je vjetar takođe polomio granu drveta, koja se obrušila na parking.

Jak pljusak koji je trajao svega desetak minuta napravio je potop na parkinzima u istom naselju.

Drvo je palo i na kola u Ulici Laze Nančića. Istovremeno, tokom kratkog nevremena stabla su oborena i na putu u Ribarskom ostrvu i putu za Rumenku. U porti Nikolajevske crkve u Novom Sadu se tokom nevremena odlomila velika grana i završila na trotoaru, ali, na sreću, nema povrijeđenih. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!