Sin ministra nedostupan policiji nakon tuče u Ulcinju, Zenka tvrdi: Ne bježi, već polaže ispit u Tirani

Američki državljani porijeklom iz Ulcinja T. Salaj i M. Salović, kao i maloljetni M. A. iz Ulcinja, zadobili su povrede u tuči koja se dogodila u noći između utorka i srijede, oko jedan sat u kafe baru “Dorijan Grej” na Pristanu. Njih je, kako sumnjaju službenici Uprave policije, povrijedio Cano Zenka, koji je nedostupan istražiteljima jer se nalazi u Tirani

Mehmed Zenka (Foto: Printscreen)

Američki državljani porijeklom iz Ulcinja T. Salaj i M. Salović, kao i maloljetni M. A. iz Ulcinja, zadobili su povrede u tuči koja se dogodila u noći između utorka i srijede, oko jedan sat u kafe baru “Dorijan Grej” na Pristanu.

Nakon ukazane prve pomoći u ulcinjskom Domu zdravlja, oni su upućeni u bolnicu u Baru na dalje liječenje, pišu “Vijesti”.

Njih je, kako sumnjaju službenici Uprave policije, povrijedio Cano Zenka, koji je nedostupan istražiteljima jer se nalazi u Tirani. 

To je “Vijestima” potvrdio i njegov otac, ministar za ljudska i manjinska prava u Vladi Mehmed Zenka.

“Nema govora o bilo kakvom bježanju. On je u Tirani gdje je danas trebalo da polaže ispit. Nije ni znao da ga policija traži. Čim se vrati, javiće se”, kazao je Zenka.

Prema informacijama “Vijesti”, policijski inspektori ispitaće sve vinovnike tuče i predati ih lokalnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Službenici policije već su izuzeli snimke sa sigurnosnih kamera, postavljenih u blizini mjesta tuče.

Izvor “Vijesti” blizak istrazi rekao je da je tuča u Ulcinju izbila nakon verbalne svađe muškaraca i gađanjem kockicama leda. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!