Čolina “Mala” broj jedan na evropskoj listi “TOP 20+5”

Portal koji okuplja milione poklonika najveće evropske muzičke manifestacije, Čolićevu pjesmu “Mala” stavio je na listu “TOP 20+5” noviteta

Jedan od najuticajnijih evrovizijskih portala, “Eurovision on Top”, uvrstio je novu pjesmu Zdravka Čolića “Mala” na vrh top liste “TOP 20+5”, u konkurenciji izvođača iz cijele Evrope.

Portal koji okuplja milione poklonika najveće evropske muzičke manifestacije, Čolićevu pjesmu “Mala” stavio je na listu “TOP 20+5” noviteta.

Iako je na Evroviziji nastupao davne 1973. godine sa numerom “Gori vatra”, evrovizijski fanovi iz cijelog svijeta i dalje pomno prate rad Zdravka Čolića, piše “Avaz”.

Zahvaljući glasovima svih onih koji vole Čoline pjesme, njegov aktuelni singl “Mala” od danas je na prvom mjestu ove top liste.

Zdravko je iza sebe ostavio brojna popularna imena poput ovogodišnjeg pobjednika Eurosonga Salvadora Sobrala, Helenu Paparizo, Laru Fabian, Ruslanu i brojne druge.

Zdravko je objavio pjesmu “Mala” na svoj rođendan, 30. maja, a spot za pjesmu u kome jednu od uloga tumači i poznata glumica Jelena Gavrilović prikupio je pozitivne komentare struke i publike. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!