Ubistvo pjevačice Jelene Krsmanović: Splet laži, misterije i tragedije, ne nazire se kraj

Suprug i ćerka su je pratili pogledom, polako šetajući. Jelena im je odmakla nekoliko stotina metara. Ništa zato: dan je vedar i topao, nasip je na čistini, Zoran i Jana je lako prate pogledom. Odjednom je nestala…

Ono što je počelo kao brutalan zločin u kome je stradala mlada žena i majka, pretvorilo se u splet laži, misterije i tragedije, i tome se ne nazire kraj.

Pevačica Jelena Krsmanović (33) jutra 2. aprila 2016. nije odstupila od nedjeljnog rituala – odlaska u šetnju i džogiranja na nasipu kraj Dunava, nedaleko od svoje kuće u naselju Crvenka u beogradskoj Borči. Sa njom su, kao i obično, krenuli suprug Zoran Marjanović i ćerkica Jana (5).

SAMO JE NESTALA

Na nasip je stigla automobilom, prošetala sa Zoranom i Janom, a zatim počela da trči. Suprug i ćerka su je pratili pogledom, polako šetajući. Jelena im je odmakla nekoliko stotina metara. Ništa zato: dan je vedar i topao, nasip je na čistini, Zoran i Jana je lako prate pogledom.

Odjednom je nestala. Kada je uperio pogled ka horizontu, njen suprug više nije video Jeleninu siluetu – tako je nestanak medijima i policiji objasnio Zoran. Više puta ju je pozivao i na mobilni, ali uzalud. Zoran je počeo da paniči. Pozvao je prijatelja iz policije kako bi mu pomogao u traganju za ženom kojoj se, bio je uvjeren, nešto desilo. Kada to nije dalo rezultata, obratio se i zvanično policiji, kao i medijima, koji su objavili da je pjevačica Granda nestala u Crvenki, piše “Blic”.

Uslijedila je opsežna potraga po nasipu kojoj se, uprkos noćnim satima i činjenici da je policija bila podignuta na noge, priključilo i mnogo mještana. Potraga je okončana kasno uveče bez rezultata.

Šta se u međuvremenu dešavalo pročitajte OVDJE.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!