Potresan video: Serijski ubica oteo ženu, silovao je svakog dana, policajci je pronašli u kontejneru vezanu lancima

Iako je prošlo 13 godina, Kohlhepp je detaljno opisao svaki pucanj ispaljen u trgovini Superbike, gdje je ubio Scotta Pondera (30), Beverly Guy (52), Briana Lucasa (30) i Chrisa Sherberta (26). Kohlhepp je ubio i Johnnya Coxiea (29) i njegovu suprugu Leigh McCraw-Coxie (26) u decembru 2015. Kao i Carver i Brown, i njih je dvoje ubica namamio ponudama za posao

Američka policija je objavila snimak dramatične akcije u Južnoj Karolini kada je spasila 30-godišnju djevojku Kalu Brown koju je Todd Kohlhepp (46) kidnapovao, zaključao u kontejner na svom zemljišu i svakodnevno silovao.

Policajci su Kalu Brown pronašli nakon što su čuli njeno zapomaganje iz velikog metalnog kontejnera. Morali su da ga otvore motornom šegom kako bi spasili Brown, koja je bila privezana lancem, što pokazuje i snimak, prenosi Daily Mail.

Tokom desetominutne operacije policajci su se kretali pažljivo, s oružjem u rukama, a pronašli su Kalu Brown kako sjedi na podu s lancem oko vrata, piše slobodna-bosna.ba.

Kada su je upitali za njenog momka Charliea Karvera, koji je nestao zajedno sa njom, Brown je tiho odgovorila: “Charlie? Ubio ga je”.

“Ko?”, zapitao je policajac.

“Todd Kholhepp. Upucao je Charliea Carvera tri puta u grudi, omotao ga i stavio u kantu traktora, a mene zaključao ovdje. Nikad ga više nisam vidjela. Kholhepp je rekao da je mrtav i zakopan. Rekao je da ovdje ima više mtrvih i zakopanih tjela”, rekla je Brown.

Trećeg novembra prošle godine policija je došla na imanje Todda Kohleppa da bi potražili Kalu Brown i njenog dečka Charlesa Davida Cartera (32).

Par se već dva mjeseca vodio kao nestali, a njen je mobilni telefon ukazivao da su bili na tom području u vrijeme nestanka.

Policija je pronašla tri tijela na Kohleppovom zemljištu prije nego što su čuli jauke zarobljene žene.

Kala Brown im je ispričala da joj je Kohlhepp priznao ubistvo bračnog para koje je počinio prije nego što je nju zarobio, kao i ubistvo četvoro ljudi u lokalnoj trgovini motora, što su zločini koji su bili neriješeni punih 13 godina.

Brown i Carter došli su kod Kohlheppa dva mjeseca ranije zbog posla čišćenja. Kohlhepp je upucao Cartera, a Brown je lancem vezao u veliki kontejner gdje ju je gotovo svakodnevno silovao.

Nakon što su pronašli Brown i uhapsili Kohlheppa, istražitelji su pretražili njegovo imanje i pronašli Carterovo tijelo u plitkom grobu, kao i ostatke još dvoje ljudi.

Carter je posljednji od sedam žrtvava čija je ubistvo Kohlhepp priznao.

Iako je prošlo 13 godina, Kohlhepp je detaljno opisao svaki pucanj ispaljen u trgovini Superbike, gdje je ubio Scotta Pondera (30), Beverly Guy (52), Briana Lucasa (30) i Chrisa Sherberta (26).

Kohlhepp je ubio i Johnnya Coxiea (29) i njegovu suprugu Leigh McCraw-Coxie (26) u decembru 2015. Kao i Carver i Brown, i njih je dvoje ubica namamio ponudama za posao.

Coxiea je ubio odmah, a McCraw-Coxie je pokušao da zadrži zaključanu, ali je rekao da ju je mogao ubiti nakon par dana jer je pokušala da spali kontejner cigaretama koje joj je dao.

Kohlhepp kaže da je upucao Johnnyja nakon što je pokušao da ga opljačka.

Nagodba koju je Kohlhepp potpisao prošlog mjeseca daje mu sedam uzastopnih doživotnih kazni zatvora, plus još 60 godina zatvora za otmicu, silovanja i druge zločine.

Prošlog mjeseca Kohlhepp je priznao krivicu za silovanje Brown i ubistvo sedmoro ljudi. To bi bilo dovoljno za smrtnu kaznu, ali nagodba je uklonila tu mogućnost. U Sjevernoj Karolini duže od šest godina nije izvršena smrtna kazna jer država nema potrebne sastojke za smrtonosne injekcije.

Kohlhepp se preselio u Sjevernu Karolinu 2001, ubrzo nakon što je odslužio 14 godina u zatvoru jer je u Arizoni kao 15-godišnjak uz prijetnju oružjem silovao 14-godišnju komšinicu. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!