Trampov novi gaf izazvao haos na internetu: Lučano Pavaroti je moj dobar prijatelj (VIDEO)

Dok je Tramp možda mislio na svoj odnos sa čuvenim Lučanom Pavarotijem prije nego što je umro, prije deset godina, to nije spriječilo ljude da ga ismiju i podsjete ga da čuveni tenor nije živ. U međuvremenu je otkriveno da je on ipak lagao i da ga ni Pavaroti ni njegova porodica nisu podnosili

Foto: Youtube/Printscreen

Američki predsjednik Donald Tramp ove nedjelje je u goste primio italijanskog premijera Paola Đentilonija kako bi razgovarali o sastanku G7 koji bi trebalo da se održi u Italiji sljedećeg mjeseca.

Međutim, mnogima je pažnju privukla jedna Trampova rečenica, koju su zatim do besvijesti koristili kako bi ga ismijali na internetu.

On je na zajedničkoj konferenciji za štampu hvalio Italiju, nazivajući je “svetionikom umjetničkog i naučnog dostignuća”.

Kako je rekao, Italija je stvorila velike umjetnike.

“To se nastavlja i danas, od Venecije do Firence, od Verdija do Pavarotija, mog prijatelja, mog dobrog prijatelja”, rekao je Tramp, prenosi blic.rs.

Dok je Tramp možda mislio na svoj odnos sa čuvenim Lučanom Pavarotijem prije nego što je umro, prije deset godina, to nije spriječilo ljude da ga ismiju i podsjete ga da čuveni tenor nije živ.

U međuvremenu je otkriveno da je on ipak lagao i da ga ni Pavaroti ni njegova porodica nisu podnosili.

Tramp je u toku svoje predsjedničke kampanje koristio ariju “Nessun Dorma” Đakoma Pučinija, u izvjedbi Pavarotija, što se porodici pokojnog pjevača nimalo nije dopalo.

“Kao članovi njegove najbliže porodice, želimo da podsjetimo da vrijednosti bratstva i solidarnosti za koje se Lučano Pavaroti zalagao u toku svoje umjetničke karijere nisu nimalo kompatibilne sa pogledom na svijet kandidata Donalda Trampa”.

Između Trampa i Pavarotija nije bilo prijateljstva, a čak su imali i nesuglasice. Tenzije između njih su porasle 2002. godine kada je Tramp platio operskom pjevaču da nastupi na jednom od njegovih imanja, a zatim se odjednom predomislio i zatražio novac natrag.

Ipak, korisnici društvenih mreža su iskoristili Trampovu izjavu da se našale kako se Tramp “druži sa duhovima”.

I voditelj Džimi Kimel je napravio šalu na Trampov račun tako što je u goste pozvao “duha Pavarotija” i pitao ga da li mu je Tramp prijatelj, na šta je ovaj odgovorio: “Ne”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!