Pobio porodicu zbog imanja: Usmrtio ženu, sina i šuraka i ranio snahu, pa u dvorištu crkve izvršio samoubistvo

Sa puškom u rukama na ulici je sreo svog brata od ujaka Radeta i rekao mu: “Sve sam ih pobio, ali kurva mi je utekla. Idem da se ubijem” i krenuo ka dvorištu crkve. Nekoliko trenutaka kasnije začuo se posljednji hitac koji je ispalio sebi u glavu

Austrijski penzioner Božidar D. (77) rano jutros u selu Barič kod Golupca krenuo je u krvavi pir kada je hicima iz pištolja likvidirao svog sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snahu Goricu ranio. Potom je u dvorištu crkve pucao sebi u glavu, piše “Blic”.

Kako saznaje “Blic”, do stravičnih ubistava je došlo zbog svađe oko imanja sa sinom i njegovom ženom.

“Blic” saznaje da je Božidar D. ubio sina, suprugu i šuraka, a ranio snaju, zbog svađe oko imanja koje nije želio da prepiše svom sinu, već unuku Mališi koji živi u Austriji.

Kako kažu komšije, porodična svađa oko imanja trajala je više od godinu dana, a kulminirala je nakon što su se otac i sin sinoć ponovo posvađali zbog seoske utakmice.

Božidar se sa sinom Miroslavom sporio godinama zbog prepisivanja imanja. Njemu to nisu dozvoljavali ni Miroslav, niti supruga Miroslava, pa je jutros u porodičnoj kući prvo ubio njih.

On je tada teško ranio i snahu Goricu. Međutim, ona je uspjela da pobjegne od bijesnog ubice. Trenutno se nalazi u bolnici i kako “Blic” saznaje operisana je.

Nakon što je ubio najbliže članove svoje porodice Božidar je krenuo 100 metara dalje do kuće svog šuraka i ubio ga u dvorištu.

Sa puškom u rukama na ulici je sreo svog brata od ujaka Radeta i rekao mu: “Sve sam ih pobio, ali kurva mi je utekla. Idem da se ubijem” i krenuo ka dvorištu crkve. Nekoliko trenutaka kasnije začuo se posljednji hitac koji je ispalio sebi u glavu.

Rade za “Blic” kaže da je u tom trenutku pomislio da će brat pucati i na njega.

“Mislio sam da će ubiti i mene, ali on je rekao da ide da ubije sebe… Čuo sam kada je pištolj u crkvi opalio”, uznemireno priča Rade.

On kaže da je nakon pucnjave video krvavu snajku Goricu. On, međutim, dodaje da je Božidar bio dobar čovek, ali da je bio ogorčen zbog porodičnog spora.

“Njegova žena i on su se sudili. Htjela je da prevede kuću na sebe i sina. On je bio dobar čovjek, oni nisu”, rekao je Rade.

Komšije kažu da su znali za porodičnu svađu koja je trajala dugo, ali da u to niko nije želio da se miješa.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!