Sa dvomjesečnom sestrom u naručju došao je kod komšija: “Mama je umrla pod tušem, možete li da se brinete za nas?” (VIDEO)

Jessica Penoyer iz Arizone prepričala je za ABC stravičan trenutak kada se njen petogodišnji komšija pojavio na njenim vratima noseći svoju dvomjesečnu sestru u dekici i rekao joj da mu je majka upravo umrla

Foto: Youtube

Jessica Penoyer iz Arizone prepričala je za ABC stravičan trenutak kada se njen petogodišnji komšija pojavio na njenim vratima noseći svoju dvomjesečnu sestru u dekici i rekao joj da mu je majka upravo umrla.

Maleni Salvatore Cicalese zamolio ju je da se brine za njih, nakon što je njegova majka doživjela napad u kupatilu.

“Stajao je na pragu i držao u rukama nešto za šta sam mislila da je lutka”, ispričala je Jessica kojoj je dječak potom kazao: “Moja mama je umrla je pod tušem. Možete li se brinuti za nas?”

Komšinica je odmah nazvala 911, a hitna služba pronašla je dječakovu majku, Kaitlyn Cicalese, u nesvijesti pod tušem, dok je voda još curela, prenosi jutarnji.hr.

“Spasio mi je život, jer da nije otišao po pomoć vjerovatno bih se utopila”, kazala je majka hrabrog dječaka i dodala da je sin sada svakodnevno pita je li dobro i hoće li ponovno imati napad.

“Svaki dan je izazov. Neprestano me pita hoću li biti dobro i hoću li umrijeti”, rekla je ona.

Dječak je zbog svoje hrabrosti dobio posebno priznanje lokalnih vatrogasaca.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!