Eva Ras o Ekremu Jevriću: Bio je divan čovjek, laka mu zemlja

“Bio je jako dobar čovjek. Ja sam toliko brinula o njemu na Farmi, kao da sam predosjećala da je stariji od nas i da je bliži smrti od svih nas” kazala je poznata glumica

Glumica Eva Ras, koja se u rijaliti programu Farma zbližila i zavoljela Ekrema Jevrića, kazala je da joj je bilo jako žao kada je čula da je umro.

“On je bio kao iz Pazolinijevih filmova… Bio je jako dobar čovjek. Ja sam toliko brinula o njemu na Farmi, kao da sam predosjećala da je stariji od nas i da je bliži smrti od svih nas” kazala je poznata glumica za Portal Revije Fokus.

Prisjeća se da joj je bilo teško kada je čula vijest o njegovoj smrti, ali se, kaže, nije iznenadila.

„Bio je krhak i nježan. Ja sam se na Farmi toliko borila za njega, jer je bilo toliko skotova koji su čovjeka koji je bio sklon alkoholu napijali, a mogao je da se uzdrži ako biste mu rekli: ’Nemoj Ekreme’. Oni su njega pojili“, kaže Ras.

Eva Ras i Ekrem Jevrić na Farmi (Foto: Youtube/Printscreen)

Bila je, kaže, u Plavu, kod njegove majke, kada je izašla knjiga „Baderisani Ekrem i Eva“.

„Odnijela sam joj knjigu. Sa njim sam se čula telefonom. Stalno me je zvao da dođem u Njujork. I Igbala i sinovi su me zvali, ali ja sam radila i nisam mogla da pođem“, kaže Ras.

Kaže da ne zna da li će i kada poći od Igbale i njene djece u Njujork.

„Nisam upoznala Igbalu. Volim je i poštujem, ali sa Ekremom sam bila 106 dana i noći među zlotvorima. Neka mu je laka zemlja. Bio je divan čovjek“, rekla je Ras.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!