Mala Sanela moli: Nemojte nam deportovati tatu, meni, sekama i majki je sada najpotrebniji

“Mi smo uništeni jer ne znamo gdje je naš tata je i da li će ga deportovati nazad u Crnu Goru. Stalno plačemo i gledamo kroz prozor ne bi li ga vidjeli da dolazi kući, da ga zagrlimo i kažemo mu da nam znači sve u životu. Molim sve koji mogu da nam pomognu, da nam tata dođe kući sada kada nam je najpotrebniji”

Na sajtu www.change.org pojavila se peticija za Sanela Ziklića, kojeg je privelo američko Imigraciono odjeljenje.

Tekst prenosimo u cjelosti:

“Moje ime je Sanela Zilkić. Imam sedam godina. Pišem ovo pismo u nadi da neko može da pomogne meni, mojim dvijema malim sestrama i našoj mami koja ne prestaje da plače, jer su nam tatu odveli prije nedjelju dana.

Našeg tatu Sanela Zilkića odveli su agenti Imigracionog odjeljenja. On je najveći otac na svijetu. Radio je veoma teško da bi nam obezbijedio uslove za život. Mi smo uništeni jer ne znamo gdje je naš tata je i da li će ga deportovati nazad u Crnu Goru. Stalno plačemo i gledamo kroz prozor ne bi li ga vidjeli da dolazi kući, da ga zagrlimo i kažemo mu da nam znači sve u životu.

Molim sve koji mogu da nam pomognu, da nam tata dođe kući sada kada nam je najpotrebniji. Ako možete potpišite peticiju i pomozite nam da naš otac dođe kući, gdje i pripada.

Naš otac je trenutno u Bergen Counti Jail 2015 lokacija 160 South River st Hackensak NJ 07601 zatvorenik # 071761229 tel # 201.336.3500”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!