Ćevapi, ajvar i razne delicije usred Australije: Mesara Hrvata Ivana Špehara hit u Sidneju (VIDEO)

Ivanova mesara prostire se na 500 kvadrata, a osim mesa na sve načine, u šta su, naravno, uključeni i ćevapi, nudi i druge delicije poput hrvatskih slatkiša, ajvara, mineralne vode, marmelada, začina, zamrznutih bureka i drugih stvari koje se ne mogu naći nigdje drugdje u zemlji “down under”

Ivan Špehar preselio se u Australiju 1965. i otvorio mesaru u kojoj danas rade tri generacije porodice.

Ivanova mesara jedna je od najpopularnijih u Sidneju.

Priča kako je, dok je bio u Hrvatskoj, meso jeo jednom, možda dva puta godišnje, i tako gotovo 15 godina. A danas ga ima toliko da ne zna kud će s njim.

Ivanova mesara prostire se na 500 kvadrata, a osim mesa na sve načine, u šta su, naravno, uključeni i ćevapi, nudi i druge delicije poput hrvatskih slatkiša, ajvara, mineralne vode, marmelada, začina, zamrznutih bureka i drugih stvari koje se ne mogu naći nigdje drugdje u zemlji “down under”, piše portal dnevnik.hr.

U mesari radi i Ivanov sin Joseph, koji će vjerovatno preuzeti porodični posao, i unuke Michelle i Nikki, koja je počela da radi još kad je imala 11 godina, tokom školskih praznika.

Prilog o njima napravio je i australijski SBS Insight, a sudeći po komentarima gledalaca, Ivan’s Butchery ima veliku popularnost među stanovništvom.

Foto: Faceboook

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!