Bajro Šomić, otac četvoro djece: “Nikada nisam ništa ni od koga tražio, sada moram” (VIDEO)

Njegov četvorogodišnji sin još ne govori. Dječak je nedavno operisao mokraćni kanal, jedna ćerka treći krajnik, a Bajro tetive na jednoj ruci. Uskoro će morati i na drugoj. Da nevolja bude veća, Bajro, kako je rekao novinarki Televizije Hayat, već četvrtu godinu ima rak prostate koji kontroliše lijekovima

Djeca nijesu prestajala da plaču (Foto: Printscreen)

Bajro Šomić (44) iz Bužima (BiH), suprug i otac četvoro djece, već duže vrijeme je bolestan, zbog čega je prinuđen da ide na bolovanje. Zato su mu mjesečna primanja umanjena.

I to što primi mora da da za otplatu dva kredita od kojih je, između ostalog, mijenjao prozore na staroj kući.

Njegov četvorogodišnji sin još ne govori. Dječak je nedavno operisao mokraćni kanal, jedna ćerka treći krajnik, a Bajro tetive na jednoj ruci. Uskoro će morati i na drugoj. Da nevolja bude veća, Bajro, kako je rekao novinarki Televizije Hayat, već četvrtu godinu ima rak prostate koji kontroliše lijekovima.

Bajro Šomić (Foto: Printscreen)

Ekipa emisije “Ispuni mi želju” je posjetila ovu porodicu a, kako kaže voditeljka, sve im je bilo jasno kada su vidjeli kuću.

Za Šomiće se može reći da imaju krov nad glavom. A ispod krova – vlaga i sirotinja.

“Nikada nisam ništa ni od koga tražio. Ovo je prvi put”, kazao je kroz suze Bajro, kome je najveća želja da sredi kuću i da djeca imaju hranu.

Pogledajte video koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!