Srce hladnije od leda: Majka ostavila djecu preko SMS poruke, sin javno plakao, klečao i molio za zagrljaj (VIDEO)

Nunzia je Cristiana (21) i njegovu mlađu sestru Caterinu (18) napustila prije tri godine, i to preko SMS poruke koja je sadržala tek par rečenica, između ostalog i napomenu djeci da je ne traže. Uprkos tome, Cristian od voljene majke nije odustao, pa je nedavno zatražio pomoć od autorike show programa Marije De Filippi, koja je Nunziju pronašla. Nažalost, prvi trenuci ponovnog susreta majke i sina bili su toliko brutalni da nije manjkalo suza, a prve i vrlo gorke je pustio upravo Cristian kojem je Nunzia, u pratnji svog novog dečka Giovannija, ponovo poručila da s njim i njegovom sestrom više ne želi ništa da ima

Cristian (Foto: Youtube/Printscreen)

Gospođa, gledaocima predstavljena kao Nunzia, pokazala se u subotu u talijanskom showu programu “Imaš poštu” kao osoba srca hladnijeg od leda, a suze koje je njen sin Cristian isplakao u studiju ostavile su malo koga ravnodušnim.

Ukratko prepričano, Nunzia je Cristiana (21) i njegovu mlađu sestru Caterinu (18) napustila prije tri godine, i to preko SMS poruke koja je sadržala tek par rečenica, između ostalog i napomenu djeci da je ne traže.

Uprkos tome, Cristian od voljene majke nije odustao, pa je nedavno zatražio pomoć od autorike show programa Marije De Filippi, koja je Nunziju pronašla.

Nažalost, prvi trenuci ponovnog susreta majke i sina bili su toliko brutalni da nije manjkalo suza, a prve i vrlo gorke je pustio upravo Cristian kojem je Nunzia, u pratnji svog novog dečka Giovannija, ponovo poručila da s njim i njegovom sestrom više ne želi ništa da ima, piše dnevnik.hr.

Cristiana je to doslovno bacilo na koljena, a uz njega je u plač briznula i njegova djevojka Lucy, s kojom čeka dijete i koju je silno želio da predstavi majki.

U tome je na kraju i uspio, ali tek nakon što se Nunzija povukla iz studija i otišla da se posavjetuje sa dečkom. Gledaoci su zagrljaj majke i sina pozdravili aplauzom, ali bi bilo potpuno pogrešno reći da su Nunziji sve oprostili.

Naime, u međuvremenu su saznali da su djeca odrastala i bez oca, muškarca koji se prije 11 godina jednako hladno pokupio i ostavio porodicu u nemaštini.

Upravo zato je većina ostala mišljenja da im identičnu grozotu nije smjela priušiti i majka, o kojoj su se naknadno na društvenim mrežama pojavile informacije da je bila žrtva stravičnog porodičnog nasilja.

Ko ju je i kako zlostavljao u tim objavama nije jasno rečeno, ali se oglasila i Nunzija koja je poručila da nikad i nikome ne bi poželjela situaciju u kakvoj se našla.

Ipak, rješenje kojem je na kraju pribjegla nije je iskupilo u očima svakog posmatrača, pa čak ako Cristian i njegova sestra nijesu njena biološka djeca.

Nunzia je u jednom trenutku voditeljki kazala da je Cristiana i Caterinu odgajala poput svoje djece, čime je dala naslutiti da je za ranih njihovih dana prihvatila ulogu maćehe.

Ipak, ta misterija gledaocima nije pojašnjena, a Cristian je tokom večeri nastavio da je zove majkom. Priznao joj je i to da od njenog odlaska nije slavio rođendane.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!