Komentar Seada Sadikovića: Iš od mene sa vašim govorom mržnje, posljednjom šansom DPS-a

“Vlast nakon skoro tri decenije vladanja skoro pa pala, samo što to još nije priznala i što javnost to nije tako eksplicitno saznala”, kazao je Sadiković i podsjetio na intervjue sa Orhanom Šahmanovićem i Adnanom Muhovićem

Ono što nije uspjela opozicija, spriječena navodnim državnim udarom na dan posljednjih izbora, da svrgne DPS vlast, uspio je magazin Bez granica u samo dva intervjua, poručio je autor te emisije Sead Sadiković.

“Vlast nakon skoro tri decenije vladanja skoro pa pala, samo što to još nije priznala i što javnost to nije tako eksplicitno saznala”, kazao je Sadiković i podsjetio na intervjue sa Orhanom Šahmanovićem i Adnanom Muhovićem.

Sadiković se osvrnuo i na reakcije na intervju sa Muhovićem i ukazao da je na taj način isplivala najgora Crna Gora, željna krvi i sukoba.

“Našli se oni, loš do ološa, do brane velikog Njegoša od Adnana. Oni ga kao razumiju, a Adnan ne”, dodaje Sadiković i poručuje: “Iš od mene sa vašim govorom mržnje, posljednjom šansom što je DPS vidi da dobije na vremenu i izvuče se iz nokdauna”.

Izvor: vijesti.me

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!