Stogodišnji djed Milan iz Berana rano ostao bez roditelja, s deset godina počeo da radi, a porodica mu je uvijek na prvom mjestu (VIDEO)

“Od deset godina sam otišao da čuvam gazdi krave, da radim pa sam poslije pet, šest godina bio u najam. Siromah sam bio veliki ali bio sam radnik. Kad sam dostasao posle sam proživio lijepo i radio”, prisjeća se Milan

Rijetki ljudi dočekaju životni vijek, a deda Milan Pantović iz Berana imao je tu sreću i danas u krugu svojih najdražih slavi stoti rođendan. Životni put dug stotinu godina pun je uspomena kojih se rado sjeća a porodice na prvom mjestu. Tajna dugovječnosti kako kaže leži u radu i umjerenom uzimanju pića i hrane.

Uz pomoć praunuka, ugasio je stotu svijeću na rođendanskoj torti.

“Od deset godina sam otišao da čuvam gazdi krave, da radim pa sam poslije pet, šest godina bio u najam. Siromah sam bio veliki ali bio sam radnik. Kad sam dostasao posle sam proživio lijepo i radio”, prisjeća se Milan, prenose “Vijesti”.

Kako je rano ostao bez roditelja Milanu je porodica uvijek bila na prvom mjestu. Iz dva braka sa Jelenom i Ilinkom izrodio je osmoro djece koji su mu darivali 24 unučadi, 26 praunučadi i dvoje čukununučadi. Svi oni došli su na Milanovo slavlje.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!