Bravo Pavićeviću: Trener Mornara otkupio karte, novac uplatio za Selenino liječenje!

Salve aplauza odjeknule su u dvorani za vrijeme utakmice, kad je saopšteno da je karte, do pune dvorane, koja ima 3.200 sjedišta, otkupio trener Mornara Đorđije Pavićević i da će novac (oko 5.000 eura!) proslijediti za liječenje male Selene. On je pozvao navijače Mornara da pomognu djevojčici, ćerki Baranina, novinara Brana Mandića, i novinarke Aide Ramusović

Đorđije Pavićević (Foto: sportbar.me)

Košarkaški klub Mornar pokrenuo je i u Baru akciju za pomoć trogodišnjoj Seleni Mandić, koja se bori sa teškom bolešću, na klinici u Sinsinatiju, SAD.

Novac (900 eura), prikupljen od prodatih ulaznica za utakmicu Lige šampiona između Mornara i Strazbura, namijenjen je za njeno liječenje.

Salve aplauza odjeknule su u dvorani za vrijeme utakmice, kad je saopšteno da je karte, do pune dvorane, koja ima 3.200 sjedišta, otkupio trener Mornara Đorđije Pavićević i da će novac (oko 5.000 eura!) proslijediti za liječenje male Selene, piše portal sportbar.me.

On je, prenosi portal reprezentacija.me, pozvao navijače Mornara da pomognu djevojčici, ćerki Baranina, novinara Brana Mandića, i novinarke Aide Ramusović.

Inače, svi koji žele da pomognu mogu to da urade uplatom na žiro-račun: 565-0100100035876-65 (Lovćen banka AD Podgorica, na ime Aida Ramusović) ili tako što će ukucati broj 3 i poslati SMS na broj 14543. Svaka SMS poruka vrijedi euro. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!