Jelena Rozga izdala novi album: Pogledajte spot za baladu “Pismo glava”

Kombinacija elegantnog prizvuka nekadašnjih melodija grupe “Magazin” i današnjih “modernih” nota, ovaj album čini, po prvim prognozama, Jeleninim najboljim djelom do sada. Album potpisuje provjerena ekipa muzičkih znalaca – bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić, Pera Kozomora, Dušan Bačić i, po prvi put, Saša Lazić

Nakon pet godina Jelena Rozga je obradovala svoje fanove novim, trećim solističkim albumom “Moderna žena”.

Kombinacija elegantnog prizvuka nekadašnjih melodija grupe “Magazin” i današnjih “modernih” nota, ovaj album čini, po prvim prognozama, Jeleninim najboljim djelom do sada.

Album je prošle sedmice najavljen predivnom baladom “Pismo glava”, za koju je snimljen spot koji je do sada zabilježio impozantan broj pregleda na Youtube kanalu.

Jelena Rozga je danas tačno u podne na svom kanalu predstavila spot za A1 pjesmu po kojoj album nosi naziv “Moderna žena”.

Osim što se šuška da je pjesma već prozvana “ženskom himnom”, fascinantan je i stajling Rozge u spotu, koji nosi poruku kako moderne, tako i moćne žene.

“Moderna žena ovim svijetom korača srcem i razumom. Potrebno nam je i jedno i drugo u životu. Srce da znamo ko smo, razum da ostanemo to što jesmo”, kratko je Jelena opisala “Modernu ženu”, u čijim stihovima se pronašla svaka žena bar jednom za života, što i jeste razlog spontano nastalog nadimka “ženska himna”.

Ostale numere nam ostaje da preslušamo, a većina njih će se, kako se pretpostavlja, naći na “repeatu” vaših muzičkih uređaja.

Album potpisuje provjerena ekipa muzičkih znalaca – bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić, Pera Kozomora, Dušan Bačić i, po prvi put, Saša Lazić.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!