Houston: Aljošu Al Memovića, porijeklom iz BiH, ubila djevojka Amerikanka

Kako javljaju tamošnji mediji, ovog mladića, uspješnog biznismena, ubila je bivša djevojka Veronica Erin Staley (34). Ona je priznala ubistvo, koje je počinila nakon svađe na parkingu ispred fitnes-centra. Staley je glumica i, kako navodi na socijalnim mrežama, “zabavljačica”

Aljoša Al Memović, 29-godišnjak porijeklom iz Bosne i Hercegovine, ubijen je u Houstonu (SAD).

Kako javljaju tamošnji mediji, ovog mladića, uspješnog biznismena, ubila je bivša djevojka Veronica Erin Staley (34).

Ona je priznala ubistvo, koje je počinila nakon svađe na parkingu ispred fitnes-centra. Staley je glumica i, kako navodi na socijalnim mrežama, “zabavljačica”.

Memović je poznat širom Houstona, ne samo kao uspješan trgovac, već i kao heroj koji je prošle godine spašavao ljude tokom velikih poplava koje su zadesile ovu američku regiju.

“On je bio najnesebičnija osoba koju sam poznavao. Poštovali smo ga i voljeli”, govore za Memovića njegove kolege, prenosi radiosarajevo.ba.

Memović je volontirao i kao vatrogasac i imao je diplomu medicinskog tehničara za hitne slučajeve. Svi kažu da je stalno pričao o Bosni i Hercegovini, za čiju je fudbalsku reprezentaciju vatreno navijao.

Stanley je, nakon što je s nekoliko hitaca pucala u Memovića, pobjegla s lica mjesta, a njega, i pored velikih napora koje su uložili u Memorial Hermann bolnici, nisu uspjeli da spase.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!