Bar: Ubijen Ivan Laban (29) iz Murina

Prema podacima “Vijesti” iz krugova bliskih istrazi, mladić je sa djevojkom posmatrao košarkašku utakmicu Mornar – Crvena zvezda. Nakon utakmice sjeo je sa njom u kola i krenuo sa parkinga ispred sale. Nezvanično, u tom momentu vozilu je prišao motocikl na kojem su bila dvojica mladića sa kacigama, od kojih je jedan ispalio više hitaca u Labana

U neposrednoj blizini Sportskog centra Topolica u Baru, nešto nakon 20 sati, došlo je do pucnjave u kojoj je ubijen Ivan Laban (29) iz Murina.

U trenutku napada za sada nepoznatog ubice, mladić se nalazio u automobilu “citroen C4” (PL AF 316), oko 100 metara od službenog ulaza u salu.

Prema prvim podacima iz krugova bliskih istrazi, mladić je sa djevojkom posmatrao košarkašku utakmicu Mornar – Crvena zvezda u Baru. Nakon utakmice sjeo je sa njom u kola i krenuo sa parkinga ispred sale, piše portal vijesti.me.

“Nezvanično, u tom momentu vozilu je prišao motocikl na kojem su bila dvojica mladića sa kacigama, od kojih je jedan ispalio više hitaca u Labana”, piše taj portal.

S obzirom da je na prilaznom putu do magistrale bila policijska patrola zbog utakmice, sumnja se da su motociklisti pobjegli prema Bulevaru.

Laban je prilikom dolaska Hitne pomoći davao znakove života. Preminuo je u barskoj Opštoj bolnici od zadobijenih rana.

Djevojka nije ranjena, ali je u stanju jakog šoka.

Koliko je sada poznato, piše taj portal, Laban nije bio u policijskoj evidenciji što se tiče eventualnih krivičnih djela unutar Crne Gore.

U trenutku napada navijači Mornara i Crvene zvezde u velikom broju su napuštali salu kroz ulaz za publiku, koji je na potpuno drugom kraju sale, zbog čega je na toj strani bio skoro kompletan policijski sastav koji je obezbjeđivao utakmicu.

Uviđaj obavljaju službenici CB Bar.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!