Donald Tramp prošao test popularnog američkog voditelja: Pogledajte da li ima svoju kosu ili nosi periku (VIDEO)

“Idući put ćete možda gostovati ovdje kao američki predsjednik. Možemo li onda za kraj da učinimo nešto što nije predsjednički, nešto kao civili, jer je to možda posljednji put? Recimo… Mogu li da vam pokvarim frizuru?”, pitao je Falon i izazvao oduševljenje među publikom u studiju

Kosa Donalda Trampa koja izaziva sumnju da li je prava ili perika, izdržala je test u udarnom terminu američke televizije.

Tramp je gostovao u emisiji “The Tonight Show” Džimija Falona, jednoj od najgledanijih emisija na američkoj televiziji, i svoj uobičajeno oštar nastup zamijenio simpatičnim izdanjem.

Izdržao je Falonovo rešetanje pitanjima, podnio čak i imitacije na svoj račun i na kraju pristao da mu popularni voditelj razbaruši kosu.

“Idući put ćete možda gostovati ovdje kao američki predsjednik. Možemo li onda za kraj da učinimo nešto što nije predsjednički, nešto kao civili, jer je to možda posljednji put? Recimo… Mogu li da vam pokvarim frizuru?”, pitao je Falon i izazvao oduševljenje među publikom u studiju, prenosi AFP.

Tramp je, piše portal vijesti.me, kao malo gunđao, ali je podstaknut ovacijama pristao.

Falon je dobro razbarušio Trampovu kosu, a republikanski kandidat je to izdržao sa smiješkom. Sa glave mu ništa nije spalo!

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!